ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΟ - «ΙΕΡΟ» Έγκλημα στον Καυτό Λυκαβηττό του 1991!!!






Μία ζεστή νύχτα του Αυγούστου του 1991 έγινε ένα μεγάλο έγκλημα, που είχε ως αποτέλεσμα ένα θύμα και μία κοινωνία που ταράχτηκε σε τέτοιο βαθμό που ο Λυκαβηττός άρχισε σιγά σιγά από μόνος του να. . . κρυώνει!
Εκεί στο όμορφο νεοκλασικό της οδού Μάρκου Ευγενικού 14, βρέθηκε στραγγαλισμένη η περίφημη και πιο διάσημη ιερόδουλη της Ελλάδας, η λάγνα κι ερωτιάρα Γαβριέλλα, ανάμεσα σε πεταμένα ρούχα, εσώρουχα και σεντόνια. 
Ήταν 75 χρονών (τα είχε τα χρονάκια της) και είχε ζήσει μέχρι τότε πολλά στην ζωή της. Ειδικά βέβαια τον αχαλίνωτο έρωτα, για τον οποίο «θυσίασε» το κρεβάτι της, για τον ιερό σκοπό της εκμάθησης του σε γενιές και γενιές Ελλήνων «προσκυνητών». 
Από το κρεβάτι της φυσικά δεν έλειπαν και οι διάσημοι κύριοι της πόλεως των Αθηνών (κι όχι μόνο) που για παραπάνω από μισό αιώνα το επισκέπτονταν, για να διδαχθούν τον θεό έρωτα από τα κάλλη της ιέρειας του, αυτής της καταγόμενης από την άγρια ομορφιά της ποθητής Κριμαίας. 
Η μοίρα, όμως, της ξακουστής Γαβριέλλας, έμελλε ακόμη και μετά το τέλος της ζωής της, να συνεχίσει ν' απασχολεί με το μυστήριο του θανάτου της τον κόσμο του Λυκαβηττού, αλλά και με την ηδονική ιστορία της και τις νέες γενιές των Ελλήνων. . . εραστών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Πείτε μας την Γνώμη σας για τον Λυκαβηττό!!!